Behandelingen

Facials

Wil jij ook een stralende huid waarmee je een frisse en gezonde indruk maakt?
De New Even lijn van ons product Anubis, die bijna geschikt is voor alle huidtypes , zorgt er voor dat de huid er fijner en helder uit gaat zien.
De Regul Oil lijn, brengt evenwicht en zuivert de huid. Geschikt voor de wat vettigere, beschadigde en acné-huid. Ook zeer geschikt voor de jeugd met jeugdpuistjes. Brengt frisheid en reinigt de huid.
De Senstive Zul, de kalmerende lijn van Anubis, beschermt, bevochtigt , kalmeert en herstelt de gevoelige huiden. Daarbij kan je als extra luxe nog een massage krijgen bij de facials. Door een massage kan je jouw uiterlijke schoonheid van binnenuit versterken.

Een luxere behandeling voor uw rijpere huid.
Bent u niet tevreden over uw huid dan is de bindweefsel gezichtsbehandeling een absolute aanrader! Het doel van deze behandeling is dat het de huid verstevigd, glad maakt en de gelaatscontouren weer in vorm brengt. Bovendien geeft de behandeling een intensieve ontspanning!. Na deze behandeling zult u onmiddellijk resultaat zien. Dit komt, omdat de behandeling de cel vernieuwing stimuleert, de opperhuid ontgift, de huid van zuurstof voorziet en de gelaatscontouren strakker maakt.

Manicure

De mooiste handen, manicure.
Net als je gezicht zijn mooi verzorgde handen een visitekaartje. Je trekt er de aandacht mee en maakt een perfecte eerste indruk, want mooie handen spreken tot de verbeelding. Laat je handen vakkundig verzorgen met onze Manicure producten.

Pedicure

Aantrekkelijke voeten.
Weleens last van vermoeide voeten, likdoorns of pitten? Of heb je kalknagels, die je liever voor de buitenwereld verborgen houdt?
Laat dan je voeten professioneel verzorgen met Studio Lizz’s uitgebreide pedicure behandeling, inclusief een ontspannende voetmassage.
Daar loop je zeker mee weg.

Geen last van ongemakken, maar je wilt wel graag mooie voeten? Dan kunnen wij je voeten Cosmetisch behandelen. Je voeten en nagels zijn verzorgd en stralen weer.

Massages

Totale ontspanning
De diep ontspannende werking van een massage brengt je lichaam in balans en tot rust, waardoor je lijf beter herstelt van de gevolgen van stress of ziekte. Je natuurlijke schoonheid komt te voorschijn. Geef je lijf die gezonde impuls en kies voor onze Body Care massage deze zorgt voor de afvoer van afvalstoffen en totale ontspanning van geest en lichaam.

Anti- Cellulitus
Een krachtige massage met koraalextracten van ons kwaliteitsmerk Anubis, gevolgd door een weldadige pakking en nog een massage met collageenpeptides. Deze behandeling zorgt ervoor dat uw benen en/of armen steviger worden, een betere doorbloeding  en er ook nog mooier van worden. Een weldaad voor vermoeide ledematen !

Visagie

Mooi met make-up.
Jouw gereinigde gezichtshuid is gaaf, waarop prachtige accenten kunnen worden aangebracht. Maak met een professionele make-up je uiterlijk helemaal af. Perfect om te laten doen na een gezichtsbehandeling of een behandeling huidverbetering.

Bruidsmake-up

Straal op je bruiloft!
Op de mooiste dag van je leven kan Studio Lizz jouw complete bruidsmake-up verzorgen en je natuurlijke schoonheid extra laten stralen met visagie die bij jou past.

Epileren

Ben je op zoek naar een goede ontharingsmethode voor je gezicht of lichaam?
Vertrouw dan op Studio Lizz’s ervaring en maak een afspraak.
Laat je wenkbrauwen epileren met de pincet om ze mooi in vorm te brengen. Kies voor harsen als jouw ongewenste haargroei uit meer dan enkele haren bestaat.

 • Epileren met de pincet
  Met de pincet epileren is de beste manier om je wenkbrauwen mooi vorm te geven. Kom nu naar Studio Lizz voor prachtige wenkbrauwen!
  Je kunt er zeker van zijn dat je wenkbrauwen zo worden geëpileerd dat ze het best bij jouw gezicht passen.
 • Wil je af van ongewenste haartjes?
  Heb je last van ongewenste haargroei en bestaat die slechts uit enkele haren? Dan zijn die goed met de pincet te verwijderen. Bijvoorbeeld die in het oog springende haartjes op je bovenlip of op je kin.

Harsen

Heb jij last van ongewenste haargroei?
Epileren met hars is toepasbaar op je gezicht en alle lichaamsdelen.
Het harsen van je kin of bovenlip, maar ook je oksels, benen of de bikinilijn behoort zondermeer tot de mogelijkheden. Zomer of winter, kom altijd goed voor de dag!
Wat kun je laten harsen?

 • Bovenlip
 • Lip, kin en wangen
 • Oksels
 • Armen
 • Onderbenen
 • Onder -en bovenbenen
 • Onder -en bovenbenen & bikini
 • Bikini

Wimperlifting

Onze wimperlifting behandeling is een behandeling voor de natuurlijke wimpers. Geen valse wimpers dus! Door de behandeling worden de wimpers gelift en heeft u dus géén mascara of wimperkrultang meer nodig! Ook worden door deze behandeling de wimpers optisch verlengd en krijgt u een mooie open oogopslag!

De behandeling heeft vele voordelen:

 • Het resultaat is 6 tot 8 weken zichtbaar.
 • Geen mascara of wimperkrultang meer nodig!
 • Wimpers voelen natuurlijk aan
 • Minimale verzorging nodig!

(De behandeling is inclusief het verven van de wimpers.)

WOENSDAG WIMPERLIFTING ACTIE DAG
Bij een wimperlifting behandeling op woensdag krijgt u 10 euro KORTING!!!

Zie onze prijslijst voor alle prijzen.
Het waxen van je wenkbrauwen behoort ook tot de mogelijkheden.

Searacon